Tuesday, April 12, 2016

Kinoa Nasıl Satın Alınır


Kinoa Nasıl Satın Alınır ?


Kinoanın Kökeni ve İçeriği Nedir ?
Anavatanı Güney Amerika olan mucize bitki Kinoa, tahıl gibi görünse ve tat olarak benzese de aslında bir bitkinin tohumlarıdır. Tahıllara oranla kalsiyum, demir, bakır, fosfor,magnezyum ve potasyum gibi mineralleri daha yüksek miktarda içerir. sağlıklı kas ve kemik gelişimini destekleyen aminoasitlerin tamamını bünyesinde bulundurur. Lif, protein, vitamin ve antioksidanlar açısından da oldukça zengindir. Haşlayıp et ve sebze yemeklerinde, salatalarda veya kahvaltıda yulaf yerine kullanabilirsiniz. Bu süper gıdayı mutlaka deneyin.
kinoa satın al
Kinoa Nasıl Tüketilir?
Kinoa içerisinde kendine has bir aroma bulundurmaktadır. Pilav ve bulgur kıvamında bir tahıl olarak nitelendirilmektedir. Birçok ayrı türde tüketilen Kinoa;
  • Haşlandıktan sonra salatalara katılabilir.
  • Soğuk olarak tüketilebilir.
  • Yapmış olduğun et yemeklerine katılabilir.
  • Sebze yemeklerine ilave edilebilir.
  • Çorba içerisinde sunulabilir.
  • Un haline getirilip, kek ve kurabiye yapımında kullanılabilir.

Kinoa Nasıl Satın Alınır ?

Kinoa 3 şekilde satın alınabilir.
1-Çalışmış olduğumuz banka hesapları ile havale yaparak.
2-Online alışverişe açık kredi kartınızla.
3-Varsa Paypal ve benzeri elektronik bankacılık sistemlerinden yararlanarak sistemizden satın alabilirsiniz.
Bu işlemleri gerçekleştirmeden önce Kinao resmi satış sitemizden www.kinao.web.tr sipariş hattını arayarak sipariş hattını aradıktan sonra ödemenizi gerçekleştirebilirsiniz.Ürünümüzün para iadesi ve kendisinin iadesi yoktur.Ürün Türkiye’nin her yerine tarafımızca yollanmaktadır.Ürün fiyatının içine kargo bedeli dahildir.Satın almak için telefon numaramız 0(212) 945 44 66 numaramızdan anında satın alma işlemini gerçekleştirebilirsiniz.
Satın alma sayfasına gitmek için ; Kinao Satın Al


Kinoa Web Developer

Morbi aliquam fringilla nisl. Pellentesque eleifend condimentum tellus, vel vulputate tortor malesuada sit amet. Aliquam vel vestibulum metus. Aenean ut mi aucto.

No comments:

Post a Comment